RSS 2.0

Hyllning till Alexander McQeen

Den brittiska designern Alexander McQueen var känd för sin överraskande design, dramatiska kreationer och djärva modevisningar. I februari i år tog han sitt liv endast 41 år gammal.Den 4 maj nästa år hyllas han med en utställning på Metropolitan Museum of Art. Utställningen kommer visa McQueens arbete från skoltiden fram till hans sista kollektion och här finns kreationer från hans karriär hos Givenchy och plagg från personer som Daphne Guinness och Isabella Blow.

Ett av Alexander McQueens signum var hans spektakulära modevisningar. Joseph Bennet och Sam Gainsbury var två av personerna bakom framgångarna. De har anlitats som kreativa konsulter för ”Alexander McQueen: Savage Beauty” så förväntningarna är höga.

Utställningen kommer hålla öppet för allmänheten mellan den 4 maj och den 31 juli 2011. Själv tyckte vi att hans kläder är lite over the top men det var ju hans stil, vissa grejer gjorde han snyggt. Gillar speciellt bilden på dom två modellerna som är klädda i hans kläder, ser kungligt ut ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback