RSS 2.0

Koppingmassage!

Fick ett väldigt bra tips av en väldigt trevlig kvinna när vi var på en ansiktbehanling, hon berättade om små "Koppor" som man använder till att föryngra hud med och även behandla andra kroppsproblem som tex. celluliter. Vi blev väldigt intresserade av det, fick även en liten ansiktskoppa av gummi med oss hem. Tack snälla! :D Tänkte skriva lite info om detta för att vi nu själv ska testa det, finns ju bara fördelar med allt om man läser om det!

Varför Ansiktskopping?

- Blodcirkulationen ökar (ökar syretillförsel)

- Musklerna slappnar av

- Ansiktets åldrande fördröjs

- Huden vitaliseras

- Svullnader minskar

- Huden stramas upp

- Rynkor och linjer slätas ut

- Ärrbildningar minskar

- Påsigheten under ögonen minskar

- Huden renas

- Spänningshuvudvärk kan lindras

- Tinnitus och spänningar i käke lindras pga. att musklerna slappnar av

Detta är ett koppingset för hela ansiktet & en kroppa för kroppen, olika stora för olika områden. Det finns olika slags koppor för HELA kroppen!

Själv hade vi tänkt att kanske köpa denna, som är för hela ansiktet..men har funderat lite och det är ju lika bra att beställa hela settet för ansiktet, tänkte beställa det NU, och det kommer vi att göra härifrån

Hade en jättebra sida som vi hade länkat bilderna till med massa bra information om ALLT som har med koppingmassage att göra, men nu verkar det som att den ligger nere :/ så om ni är intresserade så får ni leta er till mer info själv...sorry!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback