RSS 2.0

Mat & Träning 10.11.04

3:e och sista träningspasset på gymmet är avklarat för den här veckan :D känner oss väldigt duktiga eftrsom vi har kört 3 hårda pass bara sådär. Hårt..det är hårt eftersom man inte tränat på 7 veckor typ. Nu ska kroppen och musklerna få vila heeela helgen..känns gött eftersom vi har träningsverk på några ställen på underkroppen. Men det är riktigt skönt och känna att man har ont på RÄTT ställen. Precis där vi vill ha ont..typ rumpan o så ;) Jenni har lyckats få lite mer ont på baksida lår och jag har mer ont på framsidan..

Gympasset idag såg ut som i måndags...
Uppvärmingen bestog av krosstrainers i 20 minuter, dom sätter verkligen igång hela kroppen. Hjärtat slår som ett djur. Sen blev det lite mage på gymboll eftersom ALLT vi ville träna var upptaget av massa slappisar, haha. Sen var det baksida lår och vader, nu jävlar ska vaderna förberedas för high heels. Inner och ytterlår/rumpa fick sig såklart en omgång igen. ooh det är så skönt och känna när rumpan spänns av övningarna. Ländryggen och axlarna tränades också. Dom måste tränas upp igen! det har varit så stelt och svagt på dom delerna. Sen blev det lite till mage och stretching såklart.

Frukost: Gröt med sylt & c-vitamindryck med våra vitaminer.
Mellanmål: Grönt te med vårat msm-pulver & apelsin.
Lunch: Laxfilé & broccoli med keso, vatten.
Mellanmål/innan träning: Kesoplättar & proteinshake.
Kvällsmat/efter träning: 2 Knäckebröd med stekt ägg & en shake.Kom precis hem typ..utmattade är vi väl, det blir ju ingen mer mat idag. Behövs inte mer, det ända vi kommer att få i oss ikväll är vårat underbara varma te till vårat vilande tv-tittande.

Later!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback