RSS 2.0

Mat & Träning 10.11.22

Vad gör man inte för att få röra på sig lite!? Kallt som satan har det varit idag och det har ju även snöat o så..men ändå tog vi oss ut på lunchen, men idag var det faktiskt inte själva vardagsmotionen vi va ute efter, haha för vi gav faktiskt upp efter ett varv bara för kylan :P ne det var mer för att komma ifrån datorn o som sagt att man får se dagsljuset liiite iaf.

Idag har vi käkat som en vanlig måndag typ, var dock aas hungrig jättetidigt idag, under fotningen ville jag typ dö så hungrig jag var, det brukar bli så när man har festat helgen innan konstigt nog. aja..

Frukost: Havregrynsgröt, drottningsylt och c-vitamindryck.
Mellanmål: Te & Aplesin.
Lunch: Avokadocouscous med räkor, vatten till det. (som alltid)
Mellanmål: Mangosmoothie.
Kvällsmat: 2 Äggmackor och proteinshake.

Träningen var snabb och effektiv, en timma exakt typ.

Det är så skönt att värma upp nu när det är så kallt ute, inte som innan när man redan var svettig när man kom dit :P hehe det blev 10 minuer kross och 10 minuer löpning. Startar lite smått med löpningen så att till nästa vecka köra fullt ut :) Sen blev det ju självklart ryggträning i form av rodd och ländryggsträning.Benen är ju ingen nyhet, körde det vanliga typ men vi uteslöt vaderna idag och den bästa rumpövningen sparar vi tills imorrn när vi har shake:at loss :P Får faktiskt ingen träningverk längre så det är kanonbra inför nästa vecka :D då ska musklerna få sig en shock!

Det var väl det..

Lite kvällste och chill nu..
Later!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback