RSS 2.0

Mat & Träning 10.11.23

Träning ska ju varieras och det ska också vara lite extra kul ibland, för det är ju inte kul o känna att man aldrig testar eller gör nåt nytt med träningen..vi är rätt så "enformiga" ibland eftersom våran viktigaste träning är pump som vi alltid körde 2 grr i veckan innan operationerna, det kommer vi att återgå till snart som tur är men vi känner att vi måste göra lite annat än bara pump o gym i framtiden oxå :) Funderar på box och combat.

Idag blev det Zumba igen! Eftersom vi gillade det så mkt sist. Kul är de :D shake it shake it! Gjorde några utfall med vikt efteråt, rumpan ska lyftas lite ;) Tränade även lite mage på gymboll. It's looking good. ska nog ta en liten bild o slänga upp imorrn om jag hinner! thats todays training!

Dagen mat:
Frukost:
Havregrynsgröt med sylt och ett glas c-vitamin
Mellanmål: Grönt té och apelsin
Lunch: Den helt underbart goda couscous salladen med räkar och yoghurtsås
Mellanmål/innan träning: Hann bara slänga i oss en proteinshake
Kvällsmål/efter träning: Grönt té och två äggmacko idag igen ;P Riktigt gott. Gör mackorna med Fazers frökusar. try them!

Ni får en låt istället för bild idag som vi även dansar till på zumban, OMG.. den är så jävla go och tar oss tillbaka till USA/florida där vi parta loss i våras ;) //J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback