RSS 2.0

Mat & Träning 10.11.30

Att  man tvingar sig ut i 10 minus för att få sig en promenad på lunchen, vi visste ju iofs att vi INTE skulle träna idag. det fick bli vila. Har ju som vi förutspådde träningsvärk..men den är inte så farlig faktiskt. Det känns i armarna och även lite i benen..men mest på rumpan..vilket är bra ;)

Så idag har våran "träning" om vi kan kalla det så blivit promenad på lunchen, promenad till stan o sen hem :) hehe Hade faktiskt tänkt o rocka lite rockring men det får bli en annan dag :P

Det har blivit en väldigt nyttig dag känns det som när det gäller maten, fast det brukar den väl alltid vara när det gäller oss? ;P haha iaf om man frågar andra.

Frukost: Gröt & sylt
Mellanmål: Grönt te & apelsin.
Lunch: Tonfisksallad (Isbergssallad, gurka, tomat, paprika, ägg & Tofisk) Vitlöksdressing, vatten.
Mellanmål: Kesoplättar.



Kvällsmaten blev grönt te och underbar turkiskyoughurt med banan, frysta hallon och honung :D mysigare kvällsmat får man leta efter just nu känner vi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

personligen tycker jag inte ni är såååå nyttiga, ni verkar inte äta speciellt varierat,inte heller fullkornspasta/fullkornscouscous/fullkornsbulgur. Sedan frossar ni på helgerna och all den mängd kolhydrater ni sätter i er, aja baja säger jag bara! jag tycker ni ska VARIERA er och äta lite MER grönsaker, speciellt sådana som inte bara består av vatten (t ex tomat, gurka, grönsallad)...

2010-12-01 @ 15:58:42
Postat av: Anne & Jenni

aldrig påstått att vi är sååå nyttiga. vi är nyttigare och mindre nyttiga i perioder precis som alla andra plus att vi gillar att unna oss på helgerna vilket man ska göra för att hålla en bra balans, man kan itne bara utesluta allt man tycker är gott och håller man kroppen fin och vältränad tropts att amn äter sånt så e de helt okej enligt oss.. kanske itne om man är tjock och allmänt ohälsosam. Vi äter grönsaker eftersom vi käkar sallader men det e lika svårt för oss att få i oss ALLT på en dag som för alla andra men vi försöker få i oss lite av varje varje vecka, de räcker för oss lixom.. vi äter alltid fullkorn couscous o pasta osv, vissa gånger blir de vanligt men oftast.

2010-12-01 @ 16:02:40
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Ellen o Vendela

Ser supergott ut!=)

2010-12-01 @ 16:37:33
URL: http://prettygeeks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback