RSS 2.0

Pausa dina räkningar!?

Vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att man kan "skjuta upp" räkningar till nästa månad, kan tycka att det är en bra idé om man nu råkar få liiite för många räkningar på en och samma gång..MEN det finns väl alltid utrymme för det? man vet ju att vissa räkningar kommer vissa månader, tex att elräkningen kommer varannan för vissa..då borde man vara beredd på det. Ingen har väl missat Folkias reklam?



Det här känns mer som en deperationslösning, typ "sista utvägen". Antar att det här är till för sånna som skjuter upp räkningar i vanliga fall och inte längre får godkänt att göra det. För läser man vidare om det här så är det mer som ett litet lån med massa andra avgifter som tex ränta.

Dom som sköter sina betalningar annars kan ju bara be om att få skjuta upp sin betalning en månad, vilket blir billigare också. Men det funkar iofs kanske inte på alla räkningar.

Denna månaden slank det ner en hel del räkningar till oss, men det är inget vi lipar över, vi vet att det kommer en stor klump ibland och det är vi beredda på. Så vi skulle själv aldrig sjuta upp nåt. Lika bra att ha allt betalat när det ska vara betalt. Sen är det fler lugna månader där pengarna går till massa annat trevligt ;)

Time to pay! så man ser vad man har att leka med denna månaden! hehe
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback