RSS 2.0

Porrengöring!

Det är ju ingen skön ansiktbehangling direkt, man får stå ut med en del smärta när själva rengöringen/tömmningen sätter igång. Men vill man vara fin får man lida pin :P Vi båda gjorde en idag men min(Annes) var lite starkare än Jennis..längre och dyrare me bara för det, men det är bara för att det användes lite andra produkter på mig..lite starkare produkter från mene&moy. Jenni fick en behandling med dermalogicas produkter. Detta gjorde vi på Helens Beauty Center här i Borås. Hon som utförde det heter Lucie, JÄTTE trevlig och bra! Känner oss väldigt tömda nu :P bra att gå på sånna i bland..



Hur gick porrengöringen till? Jo, man börjar med att bli rengjord i hela ansiktet såklart, sen läggs det på en "syramask" för att öppna och peela lite, sen är det rengöring igen. Efter det får man ligga under en ångmaskin som ska öppa porerna ordentligt...Sen är det dags för det som är själva tömmningen, kläm kläm..inte trevligt..det gör ont :( iaf på vissa ställen. När det är över så får man en lugnande och porsammandragande lermask. Sen är det rengöring igen, lite ansiktsvatten..och till sist får man, lr jag fick iaf ögonkräm och sen en nattkräm med lite syra. sen var det klart :) tror jag fick med allt, känns dock att hon la på nåt annat med syra innan nattkrämen..hehe men men. Behöver iaf inte tvätta ansiktet ikväll bara för att. :)



Vi köpte även 2 produkter för att hålla huden så "ren" som möjligt inför våran kemiska peeling vi ska göra inom kort. Dessa ska göra att huden förbereder sig och att man sen ska få bättre resultat av peelingen me. klicka på bilden för att läsa mer om Mene&Moy´s produkter. Produkterna ska vi bara använda nån dag i veckan inför peelingen, för nattkrämen ska man inte använda varje dag tack vare syrorna. Efter peelingen kommer vi att ha en dagkräm av samma märke också. Produkterna var ju inte billiga, så vi får hoppas att dom är värda pengarna :P men det kommer dom såklart att vara. Rengöring 650:- Nattkräm 695:-

Det var det jag hade att säga om detta iaf, så nu ska syrorna och sömnen få göra sitt :)
Hoppas ni har haft en bra dag!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback