RSS 2.0

Tänk rätt och prestera bättre!

För att lyckas nå sina träningsmål är rätt inställning avgörande. Enligt Blossom Magazine visar ny forskning att tankens kraft är enorm när det gäller träning och prestation.Du springer där på gymmet och tänker ”Gud, vad jobbigt det här är!”, ”Tar det aldrig slut?!”. Naturligtvis kommer det påverka både din prestation och motivation.

Enligt ny forskning från The International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity är den bild du målar upp av dig själv helt avgörande för hur du lyckas med din träning.

Om du ser på dig själv som en soffpotatis kommer du garanterat prestera sämre och tycka att löpningen är både tråkigare och jobbigare än om du föreställer dig att du är en löpare.
– Folk som ser träningen som en stor del av sitt liv och en del av sin identitet tenderar att lägga mer tid på sin träning, säger Lindsey Duncan, forskare och författare till Blossom Magazine

Hennes tips är att sätta på sig träningskläderna hemma. Det kommer att göra att du prioriterar gymmet framför soffan. Ett annat av hennes knep är att dela med dig av dina prestationer på till exempel Facebook. Då skapar du en bild av dig själv som en tränande person och kommer i rätt stämning.

Man känner verkligen en jätte stor skillnad på träningen när man tänker rätt när man väl tränar.. Förutom att tänka rätt vid träning är det vitkigt att tänka på den muskeln du tränar. Man tränar mer rätt och effektivt då. Alla har haft dagar då dom känner sig jätte hängiga på gymmet. Lika bra att gå hem istället för att pina sig och träna en annan dag när man känner sig pepp och tränar effektivt istället! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback