RSS 2.0

Today..

Gick och hämtade vårat paket på lunchen, skulle gjort det igår men vi orkar verkligen inte. Dom på lagret hade råkat skicka hem paketet istället för att lägga det som personalorder :) Ingen skada skedd.



Paketet innehöll våran favvo-bus ;D sagt det innan men dom är verkligen bra!



Tog som jag skrev en lunchpromenad! Älskar när det är snö och fint väder! Det är speciellt fint med snö som glittrar som miljoner diamanter på kvällarna.:) Vintern är allt bra fin, men kylan kunde man varit utan! :P



Även "julpyntat" lite idag! Skulle gjort det igår men vi orkade som sagt inte göra nåt :P hehe. Vi kommer inte att göra så mycket förutom lamporna och julgranen då, det passar inte riktigt in hemma hos oss ;D hehe det räcker så!

Nu är vi helt slut och ska sova. Suttit och kollat på kvinnors hemliga liv medans jag skrivit.. handlar om swingers. Jag skulle nog aldrig velat ha sex med andra par eftersom jag är för svartsjuk för det när jag väl älskar någon. Vissa gillar det men jag skulle då aldrig vilja se Daniel sätta på någon annan, det hade kännt som om han ville ha sex med andra hela tiden och jag bara var nån han umgicks med för att ha nåt o göra på dagarna. usch. jaja thats life!

Gonatt allihopa//Jenni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback