RSS 2.0

Vilken natt/dag!

Måste ju beträtta hur dagen och natten varit. Inte bloggat alls idag ju.. Men Anne sköter sig bra ser jag ;) Kan ju börja med att berätta att jag och Daniel var uppe kl 5 i morses för att han inte kunde sova. Jag var helt död som vanligt och han försökte prata och mysamed mig. Det gick inte så bra så han gick hem.

Jag kände mig så dum och kunde verkligen inte somna om utan honom så jag tog på mig och sprang hem till honom. Vi åt lite frukost och kollade lite film tills vi gick och la oss vid 8-tiden. Det var iaf en väldigt mysig morgon måste jag säga. Vi skulle inte sova bort hela dagen sa vi men det är självklart att vi gjorde det. Kl 15,30 vaknade vi! 15,30!!! haha aja, gött o sova.



Vi gick hem till mig hämtade en av datorerna och gick och köpte mat och kom tillbaka hit. Ätit pizza och chips med dip ;D gottis! Även kollat på en komedi. "The spy next door" en ganska rolig och typisk Jackie Chan film.

Tänkte försöka somna ganska tidigt trots att vi sovit så länge så att man inte är helt död imorrn. Redan måndag, INTE OKEJ! Men snart är det helg igen :P

BTW, gossip girl slutet ikväll? Det bästa slutet någonsin eller? Fasen vad jag längtar till nästa avsnitt, kan jag hålla mig tro... kanske laddar ner det. Hoppas ni haft det bra, sov gott och skrivs imorrn//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback