RSS 2.0

Bli bättre på bild med dessa knep!

Med de här 10 enkla knepen som instyle.com har listat kommer du bli en riktig fotomodell.



1. De som säger att kameran lägger på fem kilo har inte testat det här knepet. Vrid din överkropp så att din ena axel riktas mot kameran och din andra från kameran, det kommer göra att du ser mycket slankare ut.

2. Ett läppglans som går i någon bärig ton, till exempel rött eller körsbär förskönar vem som helst. Undvik nudefärgade läppstift som får dig att se ut som ett lik när blixten slår av och ljusa läppstift som ger ett hårt intryck.

3. Försök att ta bilder i början av kvällen, innan det tredje eller fjärde glaset vin har slunkit ner. Oavsett hur bra blixten är kommer dina ögon att se hängande ut efter några drinkar.

4. Var naturlig, hår med rörelse ser sexigare och bättre ut på bild så ta det lilla lugna med hårsprayen. Du vill inte se konserverad ut.

5. Investera i en riktigt bra kamera och låt den göra jobbet åt dig. En bra kamera är inte samma sak som en komplicerad kamera.

6. Håll huvudet högt och stick fram hakan en aning. Du kommer känna dig otroligt fånig, men det kommer vara värt det. Ditt ansikte kommer se smalare ut och en eventuell dubbelhaka kommer lysa med sin frånvaro.

7. Leta efter solnedgången eftersom det är det mest smickrande ljuset. Solen kastar färre skuggor över ansiktet och lyser istället upp dragen, vilket gör att gör att påsar under ögonen döljs och du kommer att se yngre ut.

8. Visst är det bra att ha en hälsosam lyster i ansiktet, men för mycket glans kan vara distraherande. Använd ett mattande skönhetsprodukt, till exempel Clinique’s Pore Minimizer Instant Perfector. Använd den i pannan, på näsan och hakan.

9. ”Cheese” är bra på pizza, men när det kommer till bilder funkar ”Money” bättre. Det starka ”E”-uttalet gör att dina mungipor dras uppåt och dina rynkor kring ögonen kommer göra att det ser naturligt ut.

10. Är din högra sida snyggare än din vänstra? Ser du bättre ut när du ler utan att visa tänderna? Ta fram alla bilder du är nöjd med och analysera varför du tycker de är så bra. När du vet hur du vill se ut är det lättare att uppnå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback