RSS 2.0

Framhäv dina drag

Rouge, highlighter och solpuder ger ansiktet ett friskt och livligt intryck. Ändra din ansiktsform och framhäv dina kvinnliga drag med rätt nyans.



Den perfekta linjen
Att få till en perfekt rougelinje är inte lätt alla gånger. Välj en stor rougeborste och dra över rouget med lätta cirkelrörelser. Om du vill att dina kindben ska bli mer framträdande kan du använda en highlighter. Le mot spegeln och lägg lite flytande highlighter ovanför kindens mittpunkt.

Flytande highlighter
Lättast är att välja en flytande highlighter som lämnar ett diskret skimmer på kinderna. Ljushyande passar i rosa med inslag av silver, olivfärgade hudtyper framhäver kindbenen i guld och mörka skönheter klär i bronsfärgade highlighter.

Solpuder
Välj ett bronzingpuder som är max två nyanser mörkare än din egen hudfärg. Ljushyade bör ha puder åt det rosa hållet, olivfärgade hudtoner klär i guld och mörkhyade passar i kopparfärgade nyanser.

Så rättar du till misstagen
Om du har råkat applicera för mycket rouge torkar du bort överflödet med en ren bomullstuss. Bomull efterlämnar inga märken eller ojämnheter som papper eller fingertoppar kan göra. Om solpudret ser för kakigt ut kan du sudda ut skarvarna med en stor puderborste.

(källa; Improveme Bild; google)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback