RSS 2.0

Fritt fram att vara otrogen

Nu har det blivit plättlätt att vara otrogen. Nya dejtingsajten Victoria Milan är sajten för redan upptagna personer som söker krydda.Från och med nu slipper du låtsas att du är singel om du är ute efter en affär. Nya dejtingsajten Victoria Milan är Nordens första dejtingsajt för otrogna.
– Vi erbjuder en konfidentiell arena så att folk slipper göra något dumt på fyllan, säger Sigurd Vedal, VD, till Aftonbladet.

Sajtens motto ”Gör livet levande – ha en affär” sticker i ögonen.
– Det finns ett stort behov av den här typen av dejting. Vi ser stor potential. Trettio procent av de som dejtar på nätet är i realiteten redan i ett förhållande och är bara ute efter en affär, fortsätter Sigurd.

Han misstänker att sajten kommer väcka anstöt hos många.
– Samtidigt är det inte vi som skapar otroheten. De som önskar att träffa någon vid sidan av hittar sitt sätt att göra det, kanske går de ut på byn och träffar någon i alkoholrus. Vi erbjuder en konfidentiell arena – så folk slipper göra något dumt på fyllan, sger han till sajten.

Sigurd ser inga problem med att profitera på andras olycka.
– Otrohet existerar ändå. Och den som är lycklig i sitt förhållande kommer att avstå från att bruka den här tjänsten, säger han till Aftonbladet.

I knew it! Jag läste om en sajt från USA redan förra året och undrade vem och när det skulle öppna en liknande sajt i Sverige. Nu e den alltså här och han blir rik på det. Synd att man inte var först, hade jag satt planen i värk redan från början så hade man själv varit rik nu, men skulle inte vilja bli rik på andras bekostnad, eller det är väl det alla gör men inte när det gäller otrohet eftersom jag hatar det. SMART men dåligt. Som han säger, otrohet kommer finnas oavsett om sajten finns eller inte.

(Källa; SalongK Bild; Google)

Kommentarer
Postat av: Tony

Världen blir fan bara sjukare och sjukare snart kommer där väll en sajt för dom som gillar djursex också mvh en normal person med moral och normala värderingar.

2011-03-18 @ 17:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback