RSS 2.0

Hollywoodkockarnas bästa hälsotips!

Stjärnorna i Hollywood behöver inte fundera så mycket över vad de ska äta för att hålla formen. De anställer en privat kock som fixar biffen åt dem. Men det är inte alla som har ekonomi till det. Kockarna Jill och Jewels Elmore har lagt om kosten för många Hollywoodstjärnor.Här är deras 5 bästa tips för den som vill äta hälsosamt.

1. Det första steget till att äta rätt sker i mataffären. Allt du stoppar ner i korgen kommer förr eller senare hamna i magen. Därför ska du se till att handla smart. Bygg en bas av nyttiga råvaror som fisk, grönsaker, fullkornsprodukter och färsk frukt.

2.
Se till att underlätta för dig själv när hungern väl sätter in. Passa på att skölja all frukt och grönsaker redan när du packar upp dem. På så sätt går det snabbare att slänga ihop en sallad när det väl är dags. Placera grönskarna längst fram i kylen så att de är det första du ser.

3.
 Ta med en matlåda till jobbet så får du kontroll över vad du äter. Det finns få lunchrestauranger (dom måste mena i USA isf, sverige har ju det) som erbjuder nyttig mat. Förbered en god sallad eller en wrap.

4.
 Våga testa nya recept med någon ingrediens du tidigare inte använt och experimentera tills du hittar något du gillar.

5.
Det finns inga genvägar. Nyckeln till framgång är självdisciplin, att verkligen bestämma sig för att äta sunt.


Kommentarer
Postat av: CISSI

Jag har skrivit om eran blogg i det här inlägget:http://ceciliaeklund.blogg.se/2010/october/3-bloggtips.html

2010-10-16 @ 15:19:10
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback