RSS 2.0

Kirurgen: "Megan Fox är opererad"

Skönhetsikonen Megan Fox utseende har förändrats mycket de senaste tre åren. Nu menar en platikkirurg att hon gjort upprepade skönhetsbehandlingar och operationer.Megan Fox må vara
en otroligt vacker kvinna. Men hon har fått lite hjälp på traven för att uppnå det utseende som gång på gång fått henne utsedd till världens sexigaste.

Det hävdar i alla fall
Beverly Hills-plastikkirurgen Raan Samayin.
– Megan Fox var attraktiv innan sina operationer, det råder ingen fråga om saken. Men hon hade en enkel grannflicke-look och såg inte distinkt ut. Hon hade inte ett minnesvärt ansikte och hade inte slungats till denna nivå av kändisskap med sitt ursprungliga ansikte, säger han till Examiner.com.

Enligt dr Samayin
har Megan till att börja med gjort en bröstförstoring. Jämför man bilder tagna för tre år sedan med nya bilder ser man tydligt att hennes kupstorlek ökat.
– Hon har valt en anständig storlek. Hennes implantat är mycket mer diskreta än på någon som Pamela Anderson, men de är ganska runda och sitter mot underarmarna, vilket tyder på en bröstförstoring, säger han.

Megan har troligtvis
också gjort ett ögonbrynslyft med Botox, hävdar plastikkirurgen. En liten mängd Botox injiceras då under brynet för att ge det en högre båge. Han är dessutom övertygad om att hon plumpat upp läpparna med injektioner – särskilt underläppen ser fylligare ut.

Slutligen har Megan
gjort en näsoperation, menar Raan Samayin.
– Av hennes tidiga bilder att döma har hennes näsa formats om, smalnats av och gjorts spetsigare, säger han.

jajaa, det har snackats mycket om hennes utséende och hur det ändrats med åren så vi är verkligen inte chockade när en läkare säger att hon gjort allt detta. Ingen nyhet direkt. Det ser man ju faktiskt om man kollar på bilder från då och nu, inte så svårt. Men det här bevisar ju bara oxå att hon är världens vackraste tack vare operationerna som doktorn säger, hon hade nog inte varit det ifall hon inte gjort om sitt utséende. För så snygg var hon faktiskt inte innan hon blev känd. Hennes liv och hennes val, vi har ingenting emot operationer. WE LOVE HER LOOK!

Kommentarer
Postat av: M

Skumt att jag behövde det... säkert ngn tull-avgift.. vette rackarn, men det gjorde inget :)

2010-10-15 @ 15:56:45
URL: http://madds.blogg.se/
Postat av: josefine

visst är hon fin men det finns ju folk som är mycket finare :)

2010-10-15 @ 16:50:11
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag tycker faktiskt hon var mycket, mycket finare innan. Verkligen mycket. Tycker hon ser lite gammal ut nu på något sätt.

2010-10-15 @ 19:03:08
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback