RSS 2.0

Ni har väl inte glömt?Alltid gött när man får sova en timma extra! För ni har väl inte glömt att det var inatt man skulle flytta tebax klockan en timma?? När man va hemma vid tre tiden inatt så blev klockan två igen, haha det var hur gött som helst ju. Bröjade faktiskt städa av alla grejer, plockade bort ALLA flaskor och muggar som låg framme, så när jag vaknade så vart det inte alls nån farlig syn efter efter! SÅ SKÖNT Nu behöver man bara fixa basic grejerna som dammsugning och lite svabbning av golven för att folk ofta gillar att spilla på fester. ehhe det är väl en standardgrej typ?

En sak som itne är bra med att flytta tebax klockan är att det blir så mörk tidigt nu :( mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem..Nu är det JÄTTE viktigt att man går ut på lucnherna och får sig lite dagsljus.

Sitter för lövrigt och äter frukost nu, är rätt pigg..lagom bra väder är det me :) får hoppas att det inte börjar regna senare för vi har tänkt o göra lite nytta denna söndagen. Jenni hamnade hemma hos Daniel inatt ändå, hon skulle faktiskt ha socit hemma för Daniel var faktiskt här när jag kom hem. haha lilla Jenni :P

Mer om gårdagens fest med bilder och sånt kommer senare..

Skrivs!!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback