RSS 2.0

Tatueringen som går att ta bort

En ny typ av teknik för tatueringar ska gå lättare och snabbare att ta bort med laser, om du senare ångrar dig.Allt fler väljer idag
att ta bort tatueringar med hjälp av laserbehandlingar. Men behandlingarna är dyra, smärtsamma och kräver många behandlingstillfällen.

Dessutom är det inte alltid tatueringen försvinner helt och hållet. Ofta har man märken och fläckar kvar där tatueringen har suttit.

Därför har det nu
tagits fram en ny typ av tatueringsteknik som heter InfinitInk. Den ser ut och görs på samma sätt som en vanlig tatuering, där färg injiceras under huden. Men denna tatueringsform ska vara betydligt enklare att ta bort med laser, om man i framtiden vill göra det. Det ska räcka med en enda laserbehandling för att lösa upp färgen.

Metoden finns dock
än så länge endast i USA och Australien. Men det kommer väl hit nångång oxå ;) nice!

Kommentarer
Postat av: Maria Ekvall

Att ta bort en tatuering med modern, Q-switchad YAG-laserteknik 532/1064 är fortfarande den mest effektiva behandlingsmetoden, både mätt i tid, kostnad och resultat.Att det är dyrt att reducera - eller eliminera tatueringar är kanhända subjektivt tycke, kanske beror det var man låter behandla sig?Dock, den största skillnaden mellan att "få" en tatuering och "ta bort" en tatuering är fortfarande graden av smärta. Vid en tatueringsblekning bedövas alltid i princip alla våra patienter, för största möjliga komfort.Bedövningen sker antingen lokalt eller oralt eller i vissa fall både ock och garanterar en smärtfri resa till återställd hud - och hudkvalitet utan vare sig märken eller fläckar.Med tusentals nöjda patienter som referens,Hud & Hårlaserkliniken AB, Sveriges största laserklinik2010-10-19 @ 14:04:46
URL: http://www.hårlaserkliniken,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback