RSS 2.0

2 saker vi aldrig trodde om pappa!

JAA, det finns faktiskt två saker vi aldrig trodde att pappa skulle göra.. Han är ju emot de mesta :P you know, finska pappor! haha!

Det första och de vi trodde allra minst är att vi skulle få en liten "lillasyster" som styvmorsan kallar det.. haha den här söta lilla saken! Pappa skaffar sig en hund!! Eller det är ju egentligen Merja som vill ha henne det men endå. Ella ska hon heta och vi fick välja namnet. GULLIGT!

   

Det andra är att köpa en laptop.. en egen dator!? Haha fick en chock när vi kom hit igår! Jävligt bra för oss för då har vi två stycken om vi nu orkar släpa med våran andra hit varannan helg, annars har vi ju iaf en här. Det e ju tungt o konka runt på den helt i onödan när man har annan packning! BRA GJORT PAPPA! :D



Vi ska snart åka hem! Först måste vi ner till stan och köpa lite vin till paret som vi ska på inflyttningsfest hos.. Alltid trevligt med en liten present även fast de inte e nåt märkvärdigt.

Vi skrivs när vi är hemma, har lite grejer vi måste göra så de kan bli lite stressigt! men de fixar vi! Storhandla, duscha och laga mat till oss och Daniel så vi kan ha en mysig middag inna festen. BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback