RSS 2.0

Helena Christensen för Coca-Cola Light

Den berömda toppmodellen Helena Christensen är Coca-Cola Lights nya kampanjansikte.



Den danska toppmodellen Helena Christensen är Coca-cola Lights nya ansikte i kampanjen Passion for Fashion. Kärlek till mode är det som leder satsningen som innehåller exklusiv och unik klänningsdesign, vintagemode och en photo session med Helena Christensen. Helenas namn är synonymt med mode och hennes karriär har visat hennes passion både framför och bakom linsen.

– Jag tycker att vi på ett bra sätt har gjort en kampanj där både Coca-Cola light, Bonaqua och deras engagemang och passion för mode lyser igenom. Jag tycker att det är ett coolt samarbete och jag är stolt över att vara ansiktet utåt för dem båda, säger Helena Christensen om samarbetet.

Helena är en kvinna som även älskar vintagekläder och Coca-Cola Light ville samarbeta med en nordisk designer som avspeglar just detta. Och precis som Plazakvinna.com avslöjade i förra veckan föll valet på spetsprincessan Ida Sjöstedt.

– Ida Sjöstedt lät sig inspireras av rörelsen, smaken och färgerna i Coca-Cola light och Bonaqua. Klänningen är, liksom dryckerna, lätt och porlande, och klänningens färger avspeglar identiteten i varumärkena – ett utmärkt resultat, säger Helena som poserar i klänningen på kampanjbilderna som är tagna av den välkända danske modefotografen Henrik Bülow.

Coca-Cola Lights kampanj lanserades den 5 september och kommer att pågå runt om i hela landet. Och förutom den härliga kampanjen med Helena så kommer alla kunna tävla på coke.se med sitt egna Passion for Fashion-bidrag. Första priset i tävlingen är en photo session med Helena Christensen bakom kameran, i hennes studio i New York. Och andra priset är den specialdesignade klänningen signerad Ida Sjöstedt. Tävlingen pågår dock inte lika länge som kampanjen utan avslutas den 31 oktober 2010.


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

nej det kan vara svårt att veta..men man får väl helt enkelt läsa på och tänka efter vad det är för samhälle man vill ha helt enkelt och vilket partis program som motsvarar det bäst =)

2010-09-07 @ 12:51:16
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback