RSS 2.0

Liar Liar

Det är faktiskt ganska konstigt att alla ljuger så mycket som dom gör.. undra varför det är så egentligen? kollde på filmen Liar Liar igår och tycker att den e jävligt rolig men den får en faktiskt att tänka till lite. Vi försöker iaf vara så ärliga det bara går... man tjänar väl kanske så mycket på att ljuga förutom att man inte sårar andras känslor då kanske. Man vill ju inte såra folk så någon gång drar man kanske en vit lögn om de skulle behövas. Hatar det men det är så vi människor är, right?



Tänkte på oss själva, hur mycket ljuger vi egentligen? Inte så mycket när vi tänker efter faktiskt.. Hur svårt ska de vara att tala sanning till 100%? :) Vad e de med ljugandet egentligen? vem fan kom på de :P Aja nåt och tänka på kanske, man mår nog bäst med liiite mer ärlighet omkring sig om man vanligtvis ljuger ofta. Men som sagt oftast ljuger man för att inte såra andra.

Läste en undersökning om just ljugandet speciellt bland tjejer. Att tjejer tex. ljuger för deras vänner när dom frågar om nåt ser bra ut så svarar man "ja" trots att man kanske inte tycker att det är så jävla snyggt endå, BARA för att man själv ska se bättre ut.. känner ni igen de eller? Skulle dock aldrig ljuga för min pojkvän, syster eller närmaste vännerna... skulle kännas helt fel.. hehe//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback