RSS 2.0

Men mögel..

Att det ska vara så svårt för allt att funka bra till 100%..Förra veckan var det tvättmaskinerna som strejkade nu är det torktummlaren..blir så trött! Man vill ju inte att kläderna ska ligga över natten helt blöta och mögla bara för att den dumma maskinen inte kan göra sitt jobb!..fixa det NU, det har redan blivit felanmält igår på dagen men ändå har det inte hänt nåt..sånt borde väl fixas på dikreten tycker man!? Fick iaf ta en stund nu på morgonen och HÄNGA upp handukarna och resten i torkrummet, som för övrigt oxå är skitkass, hehe

Bäst för dom att det fixas snarast, annars får fan dom ta och tvätta/torka våra kläder nästa gång! Vem fan vill få kläderna förstörda tack vare en hyresvärd. idioter.



Tog med den andra datorn till jobbet för att lägga in nytt photoshop, fick ju formatera om datorn för ett tag sen för att den var segast i världen. Dags för en ny hårddisk snart oxå.. segar lite fortf.

Time for some serious work..kommer ha att göra idag iaf :) då går dagen fooort!
Later babes!


Kommentarer
Postat av: NATHY DEMECHO - Gravid.

Det är något med tvättstugor.. det är liksom meningen att inget ska funka och det som funkar det ska vara värdelöst. haha ;)

2010-09-08 @ 10:39:45
URL: http://nathydemecho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback