RSS 2.0

Rihannas dyra kropp!

Tuff daglig träning och speciallagad mat är vad som gäller för stjärnan!



Enligt MTV lägger sångerskan motsvarande 6 miljoner kronor om året på att hålla kroppen i toppform. Musikkanalen uppger att hon lägger nära 11 000 kronor om dagen på en personlig tränare.

Hon sägs också punga ut med nästa 6 000 kronor om dagen på en personlig kock.

"Jag behöver en tränare för att motivera mig. Jag tycker inte att det är roligt att träna själv." Säger hon

För tidningen Fabulous har hon berättat att hon tränar mycket konditionsträning och springer på löpbandet varje dag. Favoritkroppsdelen är hennes rumpa och hon jobbar hårt för att få den ska få en perfekt form.

Rihannas personliga tränare Ary Nunez avslöjar också att Rihanna alltid ligger på 75 till 85 % av sin maxpuls när hon tränar, eftersom det är då man bränner mest fett. Rihanna bantar aldrig, avslöjar tränaren, utan fokuserar på att äta hälsosamt och balanserat hela tiden. Hon äter när hon är hungrig och ser till att äta frukt och protein till varje mål, men unnar sig gärna sitt favoritsnacks – BBQ-chips.

Men hallå, vi hade oxå haft snyggaste kroppen ifall vi hade all tid och alla pengar i världen. Är ju redan väldigt nöjda nu ;) Klart man har tid att träna flera pass per dag om man inte har 8 h jobb varje dag, och dessutom betalar någon att göra den nyttigaste maten OCH en tränare som säger precis hur du ska äta o träna. :) lätt fixat själv dock men tänk vad alla skulle vara i bra form om alla fick det gratis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback