RSS 2.0

Sluta sabotera dina förhållanden

Här är tre sätt sheknows.com listat för att upptäcka en ohälsosam cirkel och hur du du ska tänka och förändra dom.



1. Din nya partner är inte ditt ex

Det första steget för att lägga ditt förflutna bakom dig är att erkänna för dig själv att din nya partner inte ska få ta stryk för det som ditt ex gjorde fel. Om din före detta var otrogen till exempel, kan du inte kräva att få veta vem din nya pratar med på telefonen jämt, eller snoka när han inte ser. Om du är orolig - prata med honom och berätta om dina tidigare problem. Ge honom en chans att visa att han är annorlunda!

2. Dina issues är inte din nya älskares problem

Brukade din gamla kille kritisera din kropp eller ditt sätt att vara och på såt sätt skapa osäkerhet hos dig? I så fall kanske det är dags att ta tillbaka din äganderätt på dig själv! Det är bara du som kan bestämma hur du behandlar dig själv och hur du tillåter andra att behandla dig. Oavsett hur gullig och stöttande din nya partner är så kommer hans komplimanger aldrig att nå fram till dig om du fortfarande låter gamla elaka dängor eka i bakhuvudet. Så om du vill uppleva lycka och harmoni är det bara att släppa taget om de gamla taskiga kommentarerna. Det är du värd!

3. Sluta jämföra

Är han inte lika bra i sängen som din före detta? Eller är det bara helt enkelt annorlunda? Prata då om det! Säg hur du vill ha det! Om du håller det inom dig kommer det bara leda till att du tröttnar på att ha sex över huvud taget. Om ni pratar om det kan ni båda bli tillfredsställda och ha ett långt och härligt sexliv tillsammans.

Att bryta dig fri från ditt förflutna är det enda sättet att befria dig själv och gå vidare mot ett hälsosamt och lyckligt förhållande. Välj att dumpa det känslomässiga baggaget och acceptera det nya med öppna armar. Det kommer att berika ditt nya förhållande, vi lovar!

Det ligger något i det faktiskt.. jag själv och många andra borde släppa taget och leva i nuet. Sluta jämföra och klaga i första hand.//J


Kommentarer
Postat av: Sara

Kan ni inte ha en frågestund där man får fråga frågor om just eran operation?

2010-09-29 @ 21:11:52
Postat av: anne & jenni

"Sara" fråga vad du vill så svarar vi i ett inlägg om det är de du vill :D

2010-09-29 @ 23:40:44
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilken klinik gjorde ni de på? Hur mycket kostade dom? Överlag hur kändes de? När får man se resultatet? Va hade ni för storlek innan och vilken storlek kommer ni ha nu?

2010-10-01 @ 22:33:34
Postat av: anne & jenni

"Sara" kan göra ett inlägg om det när vi får ha BH oså igen så vet vi exakt vilken storlek :D

2010-10-03 @ 12:09:17
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback