RSS 2.0

Sunday again!

Förstår ni nu vad vi menade med att det bara är fredag och måndag hela tiden. Imorrn e de ju fasen måndag igen. Helgen flög förbi lite för fort om ni frågar mig :( jätte tråkigt! Det har nog mycket att göra med att man var hos pappa i helgen oxå, fredagen bara försvann.. det va endå mysigt, as länge sen vi träffade pappa nu.



As usual är det på söndagar som vi fixar det mesta inför veckan, alltid lika gött o ha allt klart så man slipper det. Lagat mat för 4 dagar och städat hela lägenheten. Jävlar vilken disk vi hade oxå. spyyyr på disk. Lagade baconpasta med broccoli och laxsallad! blir gottis!



Kom på att vi kanske ska byta ut creme fraiche mot turkisk yoghurt helt i matlagningen eftersom den är lite nyttigare.. ska testa det framöver så får vi se om det e lika gott, men det tror vi eftersom de går att äta utan att tillagas ;) Ska testa turkisk yoghurt Light denna veckan, brukar ha den vanliga annars. Lite mindre fett i light men dom brukar oftast inte vara lika goda.. men de återstår att se :P

Nu e jag hos Daniel o bloggar medans han spelar skate, men de e bra.. han får spela och då får jag blogga :P haha! Ska snart börja laga mat o sen glo på film! en riktig myskväll, det har vi sett fram emot med tanke på att vi inte sett på hela veckan. Slänger in lite bilder från igår lite senare oxå. Blev inte så många dock men de får duga :) får bli bättre på de.

Anne är o tränar men hon tar över bloggandet för ikäll när hon kommer hem ;) Skrivs babes//Jenni

Kommentarer
Postat av: CISSI

Älskar eran blogg!

2010-09-12 @ 18:45:30
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: Anki

Det funkar skitbra med Turkisk istället!

Vi brukade ha det förut för vi använde det till så mycket.



GÖR DET! =)

2010-09-12 @ 19:43:10
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback