RSS 2.0

Uppiggande!

Herre gud!! Ni ska se mig nu! Jag ser helt ärligt ut som en uteliggare eller något liknande. Det gör iofs inget just nu, ligger ju bara inne och degar! Man får inte och jag vill heller inte anstränga mig för mycket! Håret står åt alla håll eftersom jag bara ligger o gnuggar mitt huvud i kudden :( Allt liggande får hela kroppen att göra ont! Jaja! Ska ta och fräscha till mig så fort Anne kommer hem.. vågar inte hoppa in i duschen helt själv IFALL jag nu skulle behöva hjälp med något. Jaa som ni ser.. katastrof, men man behöver inte alltid vara på topp!


    

Har varit uppe sedan kl 6 när Daniel vaknade och skulle till jobbet. Anne tyckte att det va lika bra att lägga mig på soffan så att jag kan ta mig upp och ner lätt :) Inte sovit en blund sedan dess men blir väl tröttare mot kvällen. Thank god för alla serier som man kan glo på som tex Days of our lives! Haha det är så dåligt att det blir bra och det har gått i flera år nu! hahaha, rachael ray är ganska bra oxå, god mat om inte annat ;)

Sötanki kom förbi kl 9 på morgonen och gjorde mig sällskap en stund, tack för det! Ett väldigt uppiggande besök, hoppas vi ses imorrn oxå! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback