RSS 2.0

SUPERNÖJDA!



Dagen började med ett raseriutbrott!

Aja..klickade hem en del godsaker tidigare på nelly.com idag! Men där kan man ju inte stanna när man bara vill ha mer saker, det var meningen att vi skulle köpa lite till nere på stan, men WTF!? Det fanns ju inget vi ville ha..lr inget av det vi tänkte köpa..eller jo vissa grejer men nah, det blev inget mer shoppat iaf! kände oxå att man kanske ska vänta liiite med vissa grejer så att man vet hur det kommer sitta sen efter operationen. Men jag och Jenni ska ta en shoppingrunda tillsammans i helgen ändå.

Det jag fick med mig som var en av dom viktiga sakerna var vitaminerna, har varit utan dom i nån vecka nu..



Våra 3 "standard" vitaminer. Öljäst (B-vitaminer) för hår,hud & naglar, Järn för att motverka trötthet och allt annat dåligt som kommer med järnbrist. Folsyra för att kroppen ska producera protein, men också för celldelningen och bildningen av röda blodkroppar, bra för kvinnor.

Som vanligt så får vi ju hem våra hemklickade saker från nelly.com samma dag och idag fick vi även våran EFTERLÄNGTADE aviatorjacka från H&M :D Jenni hade med sig allt till Daniel efter jobbet och meddelade mig att ALLA plagg var helt underbara! så vi är SUPERNÖJDA!

Annars har torsdagen varit slö, mkt chill och vila..Tess lämnade mig idag vid 6 och Jenni är hos Daniel, så nu är man all alone again. MEN det är ffs snart fredag igen ;D finns ingen anledning att gråta.

Har faktiskt inget mer och skriva idag så ni får klara er tills imorrn!
XoXo//A

Kommentarer
Postat av: Ilvic*

Svar: Jaha, vad nice. Då var inte din operation alls så dyr. Det lönar sig att göra en sådan i längden än att fylla på restylane som bara vara i ungefär 6 månaden och kostar 3300 kr :/ Men det får bli en sådan operation som du har gjort efteråt. Vad heter en sådan operation då? Något speciellt ?

2010-09-16 @ 23:39:31
URL: http://ilvana.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback