RSS 2.0

Vilket TRAUMA!

Att vara med om en Traumatisk upplevelse så här nära inpå en operation är nog inte riktigt bra! Man ska vara lugn och utvilad inför det. Tog ju ut mitt löshår igår och som sagt så försvann en hel del av mitt hår :( MEN sen var det ju "mattan" som skulle radas ut, jag fick bort den! Jag stog i duschen i en timma och tappade halva håret där me!! Har ALDRIG sett så mkt hår åka av på en och samma gång!

Det med hår är rätt känsligt för mig ändå, har aldrig haft tjockt hår men långt har det iaf varit en gång i tiden, så nu får jag bara klippa till det så att det inte ser stripit ut och sen börja ta hand om det ORDERNTLIGT! Äta min vitaminer som jag redan har och köpa MER vitaminer för håret! Det ska växa ut fort igen!

Det är iaf tur att det ser bra ut med min klippsremsa, den hade jag ju alltid innan..änd i löv it! Den kommer att sitta i så länge jag är vaken typ.



Aja, glada tankar måste gå igenom huvudet..inga negativa nu tack! Sista dagen på jobbet på 2 veckor har börjat...tog till och med lite sovmorgon.

Ska se till och vara riktigt flitig idag :)
Skrivs senare!
XoXo//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback