RSS 2.0

Best tan!

OJ vilken skillnad! :) okej, nu säger jag inte att vi blev brunast i stan men mot vad "vita" vi var innan man la sig i solariet mot att man klev ur..! Det är iofs tack vare bra pigment oxå, men nu har dom byggt om på "Sunhouse" där vi brukar sola. Dom har lagt in helt nya solarier, sånna bra..innan var det sånna vanliga "gamla" solarier. Rätt skabbiga om ni frågar oss, hehe men nu är det skit bra!



Hade ett gammalt solkort vi köpte för länge sen som vi solade upp idag, har tänkt att sola en gång till denn veckan..på fredag blir det nog, då köper vi 2 nya för nu har dom ett kanonbra pris under påsk på alla solkort :D Vi tar ett "super-kort" på 10ggr...kostar bara 259:- som gtack för att man haft överseende under ombyggnaden.

Är dock liite orolig att man kansnke blir lite för brun för IPL:en eftersom det gav så mkt nu första gången, tänk då på fredag, och tänk på lördag när man tagit BUS me? hehe men äh vi vill va bruna till festligheterna!

Best Tan alltså! Ska ju ta BUS nu me :D det var ett tag sen. Och ni vet ju våran bästa "kombo" när det kommer till att bli bruna! Sol + BUS samma dag. You know we love our BUS!

Har bara legat i soffan efter träningen, så himla skönt och inte göra mycket alls än bara glo och dricka te och se på film. Nog om allt. Vi skrivs imorrn istället för nu e det dags att sova igen. Imorrn e det äntligen torsdag, lön och långhelg!!! ;) gonatt//A&J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback