RSS 2.0

IPL!

Många har velat att vi ska skriva om hur eller OM IPL:andet har funkat, och vi kan skriva att JA, det funkar! Vi har tänkt att bli av med håret på benen inte låren då, för där har man för ljusa hårstrån så det funkar inte. Bikinilinjen och i armhålan.

Hur vi har vi då märkt att det funkar? Jo, så här är det, vi har märkt att vi fått lite fläckar där det inte växer ut lika mkt hår längre som på vissa andra ställen under armhålan, men även på benen.Jenni har låtit håret växa lite för att kunna visa, som ni ser så är det inte lika mkt hår på alla ställen.

Men stället där man märker det mest är bikinilijen, tror den delen kommer att gå fortast att få helt hårfri. För vi kan säga att när håret växer ut vid området så har vi sett att det typ inte växer ut nåt där vi har ipl:at. Tror ni förstår hur vi menar :P hehe

Den här processen kommer att at ett bra tag som vi redan skrivit innan, och vi har fortfarande inte riktigt fattat hur ofta vi borde göra det. Nu kan vi dock vänta ett tag iaf, men eftersom vis er att det växer ut så har vi gjort det rätt ofta, Antagligen mer än behövligt :P Det står att man sak göra behandlingen "minst 6 gånger under 6 månader". Hehe vi har nog gjort behandlingen typ 10 ggr på några veckor.

Nu sak vi inte göra det på ett tag iaf, så får vi se hur allt ser ut om ett tag, för hårstråna har sina volifaser och växt faser, allt sånt står i boken man får med i paketet.Finns att köpa på www.nelly.com, www.riobeauty.se www.eleven.se. Den finns faktiskt även för mörkare hy nu, men då måste man köpa den från usa eller nåt? www.riobeauty.com

Så ligger det iaf till.

Kommentarer
Postat av: Sanna

va kan man göra det hemma ??

gör det ont ?

2011-04-03 @ 23:00:31
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback