RSS 2.0

Lite nytta.

Skönt när man känner att man får saker gjorda dagar som denna :) Helt underbart väder och vad passar då bättre än att ta sig en runda på stan efter jobbet? Vi var tvugna att byta den gråa jumpsuiten för den va faktiskt sönder på benet, som tur var fanns det en 36:a kvar! :D

Vi passade även på att införskaffa oss lite nödvändigheter när vi ändå var igång.Nytt Flux, "storpack" denna gången, 99:- på medstop just nu. Passa på! :P Plackers tandtråd "grip" dom är bäst när det gäller alla tänder där bak. 45:- Ett nytt vitt nagellack från H&M för 40:- OCH zinktabletter från Life 89:-, kan man få för mkt av kosttillskott? :P haha

Tvätten blev tvättad,  vinterjackorna åkte upp till vinden och sen har även armhålorna blivit IPL:ade igen...nu var det ett tag sen.

Har inte hänt så mkt mer, men vi är nöjda med dagen! den gick fort som vanligt.. snart ska kroppen få vila inför morgondagens bravader, vad det nu innebär.

Godnatt!//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är inte alls bra att äta så mycket kosttillskott som ni gör. här är lite biverkningar:

Biverkningarna: Vilka är då riskerna med högt intag av kosttillskott?

•Man har funnit att män som ätit kosttillskott hade nästan 50 % ökad risk att dö i cancer och att kvinnor som tagit multivitamintabletter under lång tid hade 20 % högre risk att drabbas av bröstcancer.

•I höga halter kan A-vitamin ge ökad risk för fosterskador och benbrott, A- och E-vitaminer kopplas till ökad risk att utveckla lungcancer hos rökare och D- och E-vitaminer orsaka hjärt-kärlproblem.

•Fosfor kan ha negativa effekter på skelettet och zink ge trötthet, depression och möjligen ligga bakom uppkomsten av Alzheimers sjukdom.dessutom finns det inga som helst studier som funnit något positvit med att inta massa olika kosttilskott. Är man en normal, friks människa som äter normalt så är det onödigt att inta extra vitaminer och mineraler i form av tillskott. Jag tycker ni ska läsa på mer innan det är för sent.

2011-04-12 @ 16:33:38
Postat av: Anne & Jenni

ja asså det är ju aldrig bra att överdosera, det e det aldreig o det kommer vi nog aldrig försöka göra heller, men jag tror inte att extra tillskott på vitaminer få oss att gå under så vi kommer fortsätta äta det, man kan alltid kompletera som sagt men inte överdosera :)

2011-04-12 @ 20:58:05
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback