RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.03

hmmm..måste faktiskt börja med att dissa lite saker gällande dagens träning. Fick en "provvecka" på Onyx från och med idag, lr 10 dagar träning blir det. För vi har ju kanske tänkt att byta gym och då vil vi testa det först.

Träningen började med 15 minuters löpning som uppvärming, sen blev det ett hårt pumpass, hade på mer vikter idag än vanligt. Och här kommer nu dissen :P hehe Lokalen var liten, gammal..trång. Det fanns inte alla slags vikter, typ 1kg fanns inte så man fick ta 1,25kg istället, då kunde vi inte få dom vikterna vi ville på ben, därav mer på den övningen. Var väl inte så farligt men ändå, att man inte kunde välja fritt typ. Mattorna/underläggen var stekhårda och ruttna :P sen gjorde ju instruktören några övningar helt fel me, haha ja enligt henne är det ju rätt, men INGEN annan har gjort dom som hon..o vi har tränat med många instruktörer på vårat gym ändå.

Anyway, blev lite besviken, trodde det skulle va lite bättre än vad det var. Men vi var stolta över vårat hårda pass en söndag såhär. gött var det!

Den här helgen har nog varit den "nyttigaste" på länge, lr kanske ska skriva minst onyttiga. Iaf för mig(Anne), i Fredags blev det bara lite popcorn som snacks, igår blev det INGET av onyttigt slag alls men IDAG har jag iaf fått i mig choklad, det är ju det som är "the shit" Man måste verkligen få i sig det man är beroende av, iaf en gång i veckan :) som sagt, man måste unna sig...annars blir man galen! Men nu räcker det för en vecka framåt igen.

Det här är mina intag.
Frukost 12.30: Turkiskyoughurt med linfrön, hasselnötter, mandlar & Honung, grönt te
Mellanmål 14.30: Banan & proteinshakeKvällsmat 17.45: Caesarsallad & Vatten. Gjorde den på en icas färdiga sallader och en färdiggrillad kyckling från maxi.

Kvällsgottis: glass av olika slag för båda och även marabouchoklad..vad annars? ;D hehe
That's all!//A

Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas innerligt att ni inte börjar på onyx. Anledningen till varför jag valde det gymmet var för att slippa se er!!

2011-04-04 @ 00:00:57
Postat av: anne & jenni

hehe stackars flicka, synd om dej som flyr från gym för att slippa se oss, endå går du in på bloggen för att läsa.. min stora fråga e ju varför. och du kommer då absolut inte ha nåt med vårat beslut att göra endå så de va ju tråkigt för dej :) vill vi träna där så kommer vi göra de så kan du byta gym igen för att slippa...

2011-04-04 @ 10:02:22
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: frida

yes, hörde utifrån att ni vistades där, vilket inte är så omtyckt. vart tvungen att se om det stämde, annars skulle jag aldrig gå in på sidan, människor av plast ser man ju överallt (plus att man har bättre saker för sig än att titta vad ni har för liv, dagsrytm, eller vad ni äter till frukost). självklart är det inte jag som avgör vad ni väljer, men det har varit mitt gym sedan dem etablerade i borås, och det skulle vara rätt frustrerande att veta att ni kanske kommer in genom dörren en dag. kommer aldrig byta gym, så det blir ni som får tänka igenom ert val då ni som sagt inte är så omtyckta på just det stället.

2011-04-04 @ 11:05:10
Postat av: anne & jenni

Ja det e ju tråkigt att du stör dig så mycket på folk som inte ens har med ditt liv att göra och äns lägger ner energi på det. vet inte vem du är och vi bryr oss inte den blekaste, vi har inget med dej att göra så jag tycker att du ska sluta bry dig, sluta sura och sluta störa dig på saker som inte ens angår dig, bara för att du inte tycker om oss för en helt ointressant anledning så tänker vi inte heller lägga energi på dej eftersom vi inte kunde bry oss mindre, och alla är inte omtyckta av alla men vissa har ju anledning att inte tycka om folk men kan inte se vad du har för problem och de med att andra tycker illa om oss kan vi ju heller inte bry oss om mindre, alla gillar inte dej heller o inte fan går dom runt och försöker få dig att inte göra vissa saker. folk som har problem kan ju ta tag i dom ist för att gråta i onödan, det är ett gym och det här är borås, det e inte så stort och vem fasen bryr sig om du tränat där sedan det öppnade, lite roligt att du ser de som ditt gym, tror säkert det e massa folk som tränar där som inte gillar att se dej heller eftersom du verkar va en sån person som andra stör sig på. Bry dej mindre om andra o bry dej mer om dej själv så kanske du mår bättre o inte stör dig så mkt, handlar mkt om självkänsla när man snacka skit och tycker illa om folk.. kolla på dej själv först innan du pekar på andra, okej? Som om det någonsin skulle få oss att "tänka om" när en eller två eller fler person ogillar en inte vill att man gör en grej. det rör oss inte ens. Hade vi tom hatat dej av nån konstig anledning hade vi inte ens brytt oss om dej så mkt att vi brydde oss vart du tränade... hehe Vet inte riktigt hur gammal du är eftersom vi inte vet vem du är men är du runt våran ålder är det ju ganska pinsamt att du har kvar de tankesättet och beteendet som man kanske hade när man var yngre

2011-04-04 @ 12:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback