RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.05

Hade ingen som helst lust att ta oss en träningsrunda idag! Something wrong?..nae egentligen inte för ibland har man bara ingen lust helt enkelt. Det är ju inte ett måste att träna alla dgar i veckan. :)

Tänkte igenom dom här inläggen innan idag och vi kom fram till att vi nog ska skriva dom även om vi inte tränar, för mat & träningsinläggen handlar inte om att vi bara ska skriva vad för slags träning vi utövade idag och vad vi åt för att orka dagen osv. Utan det är våran matdagbok, man läser på många ställen "bra sett att hålla vikten är att föra matdagbok", hehe det är faktiskt bra. Då ser man LÄTT och snabbt vad man gör om man nu helt plötsligt går upp eller går ner för mkt. I vårat fall skulle det nog vara att vi går ner då. För vi skriver ju inte dom här inläggen för att vi vill gå ner i vikt direkt, hehe.

Idag blev det bara lite vardagsmotion, en promenad efter lunch på jobbet..vilket det blir tyyyp varje dag.

Mat, mat, mat, mat..äta bör man annars dör man! gud idag blem man hungrug rätt fort efter varje mål..att folk ens kan svälta sig..int äta när man är hungrig!?!? Jag dööör fan om jag inte får mat när jag är hungrig. Blir såå GRINIG!

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön & sylt, c-vitamindryck
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin
Lunch 12.30: Quinoasallad med räkor, mango & avokado (recept längre ner)Mellanmål 16.15: Grönt te & optnut.
Kvällsmat 19.45: 2 frökusar med stektägg.

Mer har det inte blivit och mer blir det inte.
Later//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback