RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.11

Måndag it is..träning of course :P hehe vad annars? man ska börja måndagar starkt! Vad hittade vi på för skoj idag tro?, jo det blev ett hårt ben/rumppass på gymmet, ingen pump idag eftersom det är tvättdag idag..så man ville inte komma hem för sent..fast vi kunde ju lagt på maskinerna o sen tränat ändå. men äh :) hehe kände för gymmet idag, har en färdigplanerad träningsvecka redan..och den känns bra! Ingen vila ingen ro! bara en massa "kroppstrimmning!"

Uppvärmning blev intervalllöpning i 30minuter på löpbandet..Sen var det bara att köra på!

Började med "liggande" benpress (bilden), sen blev det inner och ytterlår/rumpa. Vader och baksida lår. Till sist körde vi utfall med 12kg vikt i handen.. Det var faktiskt det enda vi körde..kändes som mer än vad det verkar när man skriver ner det, hehe :) men vadå, det blir ju typ ingen vila mellan övningarna..Det ska gå fort och vara effektivt! Magen fick lite träning med lite situps på gymboll.

Har "hört" att man ska skippa regelbundna tiden och äta när man är hungrig..så är det väl? tur att man alltid är hungrig vid regelbundna tider då :P hehe
Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Lax & Fetaostsallad med vitlökssås.
Mellanmål 16.20: 2 knäckisar med Päron&passionskeso
Kvällsmat 19.30: Nudlar med tonfisk och fetaost. Grönt te.

Sen blir det nog en kopp grönt te senare..sen räcker det för idag :)
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback