RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.18

vecka 16 börjar ju helt wonderful när det gäller träning! :D woopwoop! Första dagen började med första löprundan ute för året! åååh vad vi har längtat!! Har ju skrivit det ett antal ggr..nu jäklar blir det inget löpband på gymmet förräns det regnar så att man typ drunkar :P haha

25 minuter blev det iaf, Sprang runt Annelundsparken. En bra runda med lagom mkt upp och nerförsbackar, då får benen sig en utmaning. Jäklar vilken skillnad det är på att springa ute och inne på löpbandet. Det är faktsikt nästan dubbelt så jobbigt. Anyway..skönt var det iaf..inte nog med att kroppen får sig en omgång så får man soljus och en massa D-vitamin :D man blir ju bara glad av att röra på sig!

Så ut mer er era latisar :P

Efter det blev det en timmas stenhård pump, nu går vi faktiskt in för det ordetligt..hehe känns som om man går in för det mer NU än innan? varför vettefan men ändå. Idag avr det inga konstigheter förrutom att det var lite jobbigare och köra utfall..men det är ju för att vi var ute o sprang innan. Dagens träning känns kanon!

Mkt vätska har det blivit idag..hehe
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.45: Aplesin & Grönt te.
Lunch 12.45: Rostbiffrullar (recept längre ner)
Mellanmål 18.00: Proteinshake whey100
Efter träning 21.00: Proteinshake whey100Nu blir det grönt te och en näve nötter & russin :)

That's it!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback