RSS 2.0

Mat & Träning 11.04.20

Då var det nog sista träningen på gymmet för denna veckan..det är ju påsk och det är stängt fredag och söndag, och på lördag såg jag att det bara är öppet till 14..not good! MEN det betyder inte att det inte blir nån slags träning mer, om vädret tillåter (vilket vi hoppas) så blir det ju träning i form av löpning och sånt :)

Folk flyr gymmet när det är fint väder, vädret blev ju riktigt bra nu till eftermiddagen/kvällen, det avr inte många som var på pumpen idag. Pumpen har vi inte mkt att  säga om, vi körde hårt som vanligt eftersom det bara är den styrketräningen överkroppen och resten av kroppen får denna veckan.

Vi kommer också att "fly" gymmet, men inte riktigt ÄN och inte när det gäller pumpen :P hehe vi har en plaaaan..för kroppen då alltså ;)

Måste faktiskt säga att vi är väldigt tillfredsställda med maten idag! mkt tack vare lunchen :) den var så lätt och bra.
Frukost 07.30: Musli med frukt & nötter. C-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: 2 Riskakor med sesamfrön och grönt te.



Lunch 12.30: Ägg & Lxröra med Avokado och fetaost (recept längre ner) Här är iaf vårat upplägg, ser kanske inte världens godaste ut men det va riktigt bra som vi skrev innan :P
Mellanmål 17.15: Powersmoothie.
Efter träning 20.30: Proteinshake whey100:

NU..grönt te, inget mer :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback