RSS 2.0

Någon som testat?

Vi tänkte testa en ny foundation och undrar om det är nån som testat denna? Det sägs att den ska sitta riktigt bra hela dagen och inte bli blank. Blankhet e nåt vi stör oss på och blir ofta det under dagen på t-zonen men hoppas på att denna ska hjälpa :) Så, e de nån som testat? tell us about it please!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag körde mycket på maybellines produkter innan och dom är bra. I januari i år ville jag testa något nytt så ersatte kicks mm. Till bodyshop, som är helt otroligt bra! Kommer alltid köra på det nu! Dom ger en sådan service och vet precis vad man vill ha. Blir man även medlem där så får man efter ett år tillbaka 10% på allt man köpt. Jag köper alltså allt smink, tillbehör och hårprodukter och hudprodukter där. Allt man köper går också till välgörenhet vilket är mitt sätt att bidra till en bättre värld. Allting kostar lika mycket som alla andra sminkbutiker, om inte mindre!, så jag tycker det är värt att testa! Man kan få ta med prover hem också och testa sig fram! Haha gud jag låter som en försäljare men ett tips från mig iaf ;)

2011-04-07 @ 12:01:48
Postat av: anne & jenni

tack så mkt för tipset! :D

2011-04-07 @ 12:16:02
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Jessia

Jag har den foundationen och jag tycker att den fugerar jätte bra. Den håller hela dagen och man blir inte blank eller någonting. Så den är värd att prova.

2011-04-08 @ 08:47:53
URL: http://jpersika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback