RSS 2.0

Shopping it is!

Den här dagen har kännts som rena shoppingdagen ända från morgonen.. då kan man ju faktiskt konstatera att denna dagen varit kanonbra!? haha :D lr? Bara älskar dagar som denna, man hittar grejer man bara måste ha, som sagt så blir det ju alltid en torka nångång och då är det bra att ha grejer ;P

Efter jobbet blev det  mer shopping :D



Först blev det ett snabbt besök i Lifebutiken för lite inköp av ett kosttilskott för hår, hud och allt sånt ni vet ;) kommer skriva om detta senare, det ska va det bästa på marknaden.



Sen in på Åhléns för att införskaffa oss 2 riktigt snygga partyväskor, 150:-/st. Ville ha lite snörre än dom vi redan har, så dessa var PERFEKT :)



Jumpsuit från H&M, den vi gjorde shoppingtips om innan idag, den mönstrade..den svarta fanns inte här i butiken så den köper vi i GBG på lördag, då det blir mer shopping! :D



IIIIH! Ser ni!?!? College-jumpsuits!! Så mysiga och snygga! OMG :D haha helt kära är vi! ONEPIECE kan slänga sig i väggen :P Från H&M 199:-/st.

Vädret har gjort sitt me, helt underbart! Får hoppas att det fortsätter nu. Får hoppas på en lika bra fredag som den här dagen, men det är vi säkra på att det blir, har man rätt inställning så går allt :D Det är ju trotts allt snart slut på veckan!

Skrivs imorrn babes!
Natti!//A


Kommentarer
Postat av: Stina

Berätta sen hur kosttillskottet fungerade :)

Spännande!!

2011-04-08 @ 11:52:37
URL: http://nattstad.se/mikkastina
Postat av: Karolina

Jag har använt kosttillskottet i ca ett halvår och jag tycker det funkar skit bra.. naglarna hinner bli längre innan de går av. Har märkt att hår som inte fanns förut har börjat växa :)



Jag kommer äta det här länge :)

2011-04-08 @ 17:23:17
URL: http://karolinass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback