RSS 2.0

Svartsjuka bitches!

uuuök! hatar sånna människor..svartsjuka små jäkla saker! Vad är deras problem lixom?? hehe man brukar ju tro, lr jag trodde iaf att folk som är i våran ålder, runt 23 och uppåt var lite mer mogna än vad vissa bevisar sig vara!

OK om du inte gillar någon bara för att den kanske får mer uppmärksamhet än en själv eller att den ser ut att ha en bättre kväll eller whatever, men VARFÖR går man och gör en sån sak? haha SÅ OMOGET! VÄX UUUPP people!

För jag blev antagligen offer för en svartsjuk beatch! hehe. När allt var slut på Grand..när lamporna tändes och vi inte fick dansa mer så var det självklart dags att dra sig..när jag går mot utgången så är det NÅGON jävel som springer efter mig och slänger en drink i huvvet på mig, inte glaset utan det var bara vätska. Försökte kolla fort vem det kunde ha varit för det känns ju som att jag borde ha "sett" vem det var eftersom jag va nykter, men icke! Personen kom undan...tur för den iofs! hehe hade ju kunnat sluta illa?

Kunde ju dock varit någon loserkille också som kännt sig mega dissad under kvällen, lär ju funnits många sånna från gårdagen :P haha!

Anyway, orka beté sig som en skitunge..gillar man inte någon kan man ju isf säga det rakt ut istället för att mesa sig och sen sprnga iväg! LOSAH! hehe

yeye, kan ju hoppas på att personen i fråga fck någon tillfredsställelse i sitt liv genom sin handling!

Video på lite dans på Grand :)
Later//A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback