RSS 2.0

Testet börjar idag!

Som vi skrev innan så ska Tess va våran testperson när det gäller Wet n' wilds nya ögonfransserum. Har alltid sagt att vi gillar att testa nya saker och se om det verkligen funkar. Och eftresom vi inte kan testa det själv bara för att vi har använt revitalash så får man ju använda sig av sina vänner. Teresa har aldrig haft långa ögonfransar så då är hon en perfekt person att testa den på! Hon har väldigt ljusa ögonfrasar me men man ser ju dom iaf :) hehe4 veckor från och med idag. Hon tog med den hit för att fixa det första gången..ska bli så intressant! Kommer självklart att skriva hur det går och hur det GICK sen efter 4 veckor..det kommer gå fort. Veckorna går ju så fort som sagt.

Har varit med Tess hela dagen, jag lovade henne igår att jag skulle hjälpa henne städa efter hennes fest, så det va det jag gjorde, gick en promenad i det UNDERBARA "sommarvädret", det kändes typ som sommar iaf, hehe. vi fick städat det väldigt fort, sen hjälpte hon mig med maten här hemma :) teamwork!

Sen har vi bara chillat här hemma med gottis och tv, en vanlig söndag helt enkelt :)

Anyway, det är synd att söndagen redan är slut IGEN..ny vecka väntar.
Hoppas ni haft en bra dag!..och sen får ni sova så gott me!

God natt!//A

Kommentarer
Postat av: ida

Hej.

Tänkte höra med er om revitalash verkligen funkar, läste att ni hade prövat det. Tacksam för svar. Kram

2011-04-11 @ 19:34:40
Postat av: Anne & Jenni

Ja det funkar otroligt bra! har skrivit om det innan men du kankse missade det :D as bra iaf, köp köp! man får verkligen LÅNGA ögonfransar!

2011-04-11 @ 19:43:24
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback