RSS 2.0

Vi börjar tidigt!

Hejj hopp alla sötisar! Klockan är inte alls mkt ÄN..och vi har faktiskt redan varit vakna ett bra tag..Fixade en riktigt god frukost, man vill ju börja dagen på topp för att den sendan ska sluta på topp :P Stekta ägg och bacon, med svartvinbärs te..mmm så gott!

Nu håller alla på och gör "iordning" sig lite för snart bär det av in till Uppsalas centrum, ska sätta oss i parken där allt händer! Vi ska sitta och gotta oss där HELA dagen och mysa med lite picknick och annat trevligt.Vi köpte med oss massa trevligheter till våran mysiga picknick såklart. Det blir lite digestivekex med creme bonjour på, lite vindruvor, honungsmelon, småkex med chokladbitar i, annanas och lite chips :) rosé och cider till det..för mig blir det vitamin well skulle jag tro, KAN hända att jag tar ett glas rosé me..för sommarkänslans skull :)

Vet inte hur mkt bloggande det blir idag, men förhoppningsvis kommer det in lite små inlägg om vad som händer. ska ju hit sen och göra oss iodning för kvällen trevligheter så skrivs vi inte innan det så skrivs vi då isf :)

Ha en fin lördagsförmiddag!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback