RSS 2.0

Att se fram emot

nejnejnej, helgen är slut och måndagen är snart här. Just nu känns det som att det inte alls är nåt att se fram emot, jag vet nämligen vad dom har haft för sig på jobbet idag, hehe. det har varit en heldags fotning som vi måste ta hand om direkt imorrnbitti, vilket gör att måndagen kommer börja med ett fartfullt tempo. Bra men jobbigt. För i vanliga fall brukar man kunna andas ut lite och fixa lite småsaker innan tempot för veckan sätter igårng. Men aja, vi är full styrka imorrn igen som tur är!

Den här söndagen gick ju fort bara för att. Fick lite vettiga saker gjorda, som tex matlagningen men fick även tvättat lite tvätt me, fick bort lite lakan..vilket var bra eftersom Jennis resekläder tar en del plats i tvättkorgarna nu, och då har man inte för mkt tills på tisdag när den riktiga tvättiden är :)

Aja, det finns andra bra saker att se fram emot i veckan iaf :)

Har haft en sån där trevlig tacosöndag..som förr i tiden :) med film o sånt.. det var faktsikt länge sen nu. Sånt gillas!Kvällens film var "fast five"..den var bra! Värd att se, om man gillar dom andra filmerna och den typen av film.

A ne, det finns väl inte så mkt mer man kan göra just nu än att försöka sova? Kommer ju iofs inte kunna somna än eftersom man vaknade så sent, får ta en titt i Iform tidningen o se om man kan få några nya tips inför veckan :)

Hoppas ni har haft en bra helg!
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback