RSS 2.0

Denise Richards: "Brösten blev för stora"

I sin nya bok "Real Girl Next Door" avslöjar Denise Richards varför hon ångrar sina bröstingrepp.

Skådespelerskan
Denise Richards gjorde en bröstoperation redan när hon var 19 år gammal. I dag har hon gjort flera ingrepp, men ångrar att hon ens började. Hon menar att det är väldigt viktigt att ställa många frågor till sin kirurg och inte välja vem som helst.

"Min kirurg satte in större implantat än jag bad om", skriver Denise Richards. Hon berättar att hon hade så bråttom med att förstora brösten att hon inte researchade sin kirurg tillräckligt. "Jag trodde att om man var en plastikkirurg så var man duktig. Men man måste vara rädd om sin kropp och ställa 100 frågor", säger hon nu. Denise gick senare till en annan kirurg för att fixa till brösten, men han gav henne ännu större implantat, berättar hon. "Det var inte rätt, vad den läkaren gjorde".



Ändå vek hon ut sig i Playboy 2004. Enligt henne själv var det dels för att hon ville visa att mammor får vara sexiga och dels för att hon hade problem i sitt äktenskap och ville bevisa något för sig själv. I dag har hon gjort om brösten igen och är numera nöjd med sin storlek. "Det var den här storleken jag ville ha när jag var 19!" säger hon.

Artikeln kommer från improveme.se

Ja, man ska ju inte gå till vem som helst..är man så dersperat att man inte har tid att göra sin research innan så får man ju stå ut med konsekvenserna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback