RSS 2.0

Från dag till dag.

Oj, gud vilken kontrast det kan vara från dag till dag..på typ händelser och aktivitet och allt sånt. Igår låg man lam i soffan och idag har man inte suttit still en sekund typ.

Fast när det gäller jobbet var det typ tvärt om..idag var det bara vi på jobbet, dessutom var det dubbelfotning. Två snabba modeller, så ni kan ju tänka er att vi har haft turbofart HELA dagen. För såklart blev vi klara med allt i slutet av dagen :D känns kanonbra! Blev ju mkt annat småpill som sinkade oss lite men som sagt, truboturbo! ehe

Aja, efter jobbet så väntade tvättstugan..men den var väl ingen fara med direkt för den fick gå när vi va o träna. Efter träningen åkte vi till city för att handla lite, visste inte riktigt vad vi ville ha som ingrediens till våra rullar som vi ska ha som lunch imorrn. Bestämde oss för tonfiskrullar. :D så gott! nu längtar man till lunch igen..som vanligt, haha. Så dom har vi också fixat idag..Hade sån tur idag att våran favvotonfisk hade "extrapris" så vi köpte 20 burkar. Lika bra att passa på. Åker faktiskt alltid till city när vi ska ha tonfisk, för det är bara dom som säljer den. Älskar tonfisk!

Jaha, vad har hänt mer idag då? inget mer typ..timmarna gick fort och nu är det dags att avsluta dagen med lite sömn.

Skrivs imorrn igen! Då är det lite flytt på jobbet som gäller.
Godnatt//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback