RSS 2.0

Kliv ur sockerfällan - få ett sötare liv med stevia!

Sockerbomber, sockerfällor och sockerberoende. De vita larmen kommer med nya varningar dagligen. Men det finns ett naturligt alternativ till allt sockersött - och det är inget artificiellt sötningsmedel.Stevia är en söt vätska som kommer från växtriket. Det är över 200 gånger sötare än socker och har använts av urinvånarna i Sydamerika i hundratals år.

Stevia har tidigare kritiserats för sin lakritsaktiga bismak, något som tillverkarna nu lyckats få bort i tillverkningsprocessen.

Trots sötman innehåller stevia noll kalorier, noll kolhydrater och ett lika lågt GI-värde. Ett bra alternativ för dig som är beroende av sötsaker för att hålla blodsockret i schack - och för diabetiker.

Stevia går att hitta i hälsokostbutiker och på nätet, till exempel på www.stevia.se

Artikeln kommer från salongK.se

VÄLDIGT bra produkt för dom som verkligen inte kan vara utan socker i typ kaffe och grejer. Onödigt dock att få i sig nåt som är 200ggr sötare, det kan ju inte göra att man blir av med nåt direkt. MEN som sagt, inga kalorier eller andra artificiella tillsatser, Verkar som en väldigt bra produkt, gick in och läste lite snabbt om det på hemsidan...så go for it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback