RSS 2.0

Långhelger..

Nu har man haft ett antal långhelger..men dom är inte slut ÄN, frågan är bara hur många det är kvar? Har inte direkt nån koll på hur många fler vi kan ta ut. Eller kan o kan, som vi har tänkt att ta ut iaf :) ska kika på det nån dag och "planera" det sista. Som sagt så är det sjukt skönt med långhelger när man inte tagit ut nån längre semester. Men det kommer väl de me..typ i vinter eller nåt.

Anyway..denna helgen skulle blivit lite längre än den blev för tanken var att vi skulle åkt till Öland idag, men vi avbokade resan igår för att vädret skulle va så dåligt. Ingen idé då. Så imorrn blir det en vanlig måndag på jobbet.

Den här helgen var iaf trevlig och bra, känner mig utvilad och glad. Den här söndagen har spenderats inne eftersom det har regnat typ hela dagen, så det har blivit lite PLL <3 och filmer :)En av filmerna var Bad Teacher..rätt bra film. Cameron e ju bara så snygg! Man har tur om man ser ut som henne när man kommer upp i åldern ;) hehe

Innan det blev de att man städade igenom lägenheten och sen gjordes en av veckans matträtter, ska bli gottit..som vanligt ;)

Ska kolla klart på filmen jag inte han se klart på innan idag, bara en liten bit på slutet kvar..sen e de nattinatti!
Skrivs imorrn//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback