RSS 2.0

Liseberg!

Till skillnad från idag så var det en perfekt dag igår för ett besök på Liseberg :) Fast idag är det väl perfekt för dom som bara ivll åka som mkt som möjligt :) hehe men själv känner jag/vi att har man åkt en grej en gång så har man gjort det lixom, bara man hinner med dom viktiga :P Fat balder MÅSTE man ju åka mer än en gång, det är den BÄSTA på Liseberg..den skönade straktionen enligt oss.

Här är lite bilder från igår iaf!Det första vi åkte var Balder såklart..köade i 50 min till det mesta, Men SEN var det dags för den nya..ATMOSFEAR. skrev ju ett inlägg när vi stog o väntade igår. Vi va helt skräckslagna när vi stog där, haha men vet ni vad? jag va sjukt besviken när det var klart. Visst, den va läskig! MEN jag fick aldrig den käblan..ni vet att det känns i magen som på uppsjutet o de...nah, inte så bra va. hehe synd. Men det är helt klart nåt man MÅSTE prova iaf! :)

Sen var det dags för en massa andra smågrejer som uppsvinget, HATAR den :P haha sen blev det lisebergsbanan, spinrock och flumeride..sen blev det uppsjutet och till sist Balder igen..då var det inte så lng kö som tur var :)Jenni, carl och Dennis on the way up..Haha, killarna fixade poncho's till oss för att vi inte ville bli blöta :P et att det är en del av attraktionen men ändå.Medans killarna köade passade vi på att spela lite, satsade på våra födelsedagsnr och vann :P haha dock inget stort pris men ändå :) har aldrig vunnit nåt där innan.Haha, ni ser vad det är ;P fick lite satifaction..dom små utan socker! så gott!Den här spegeln får man ju inte missa, man får sig verkligen ett gott skratt!Aja..det var iaf en kanonrevlig kväll! Tur att det blev gjort me :D hehe

Får se när man hälsar på på Liseberg igen..blir väl vid Jul när det är mysdags!

Har redan varit hur effektiv som helst här hemma den här söndagen..nu är det ltie chill o annat!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback