RSS 2.0

Massa småplaner..

Vi satte oss på jobbet i morse och kollade lite på hur veckan såg ut..eller ska se ut, märkte att det är väldigt mkt inplanerat nu iaf, så veckan kommer väl flyga iväg..som denna måndagen har gjort. Det är nånting som ska göras VARJE dag denna veckan. Småsaker som man inte annars brukar göra, men det är skönt att få saker gjorda så har man tid för annat sen :)

Det är ju iofs inte jobiga saker som ska göras utan det är bra grejer, bara det att det blir nåt nytt vaje dag. Fast idag var det iofs en sån där "vardagssysslodag". Eller, städdag :P haha. Städar ju iaf en gång i veckan så det fick bli idag.Man får ju hålla dammet borta, viktigt nu när det finns mkt katthår överallt. Men snart blir det förhoppningsvis mindre.Sen lagade jag morgondagens o onsdagens mat, Fetaostkyckling med babyspenat & tomat. Till det finns det självklart en sås me :) Ska bli gött!

Mammi och moster från Uuppsala hälsade på en snabbis innan me, trevligt! Mamma ska börja fixa med våra kuddar till soffan nu :) Det är dags att ta tag i det me.

Hoppas ni har haft en bra måndag! Ska bara kolla klart filmen jag inte orkade se igår :P
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback