RSS 2.0

Mat & Träning 11.08.06

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om dagnes intag o sånt..kom precis hem från Liseberg så kroppen är heeelt slut, den skriker efter vila. Det tar VERKLIGEN på krafterna att springa från karusell till karusell..och upp o ner för berget..gud, hehe. Så det får vi då se som dagens motion, för det har det som sagt blivit mkt av idag.

Anyway..ni vet ju vad vi åt som middag idag, hamburgaren som finns på bild längre ner. Tog en Cheesburgare med en liten pommes 20g ketshup och en ramlösa. Och vi skrev ju 3 alternativ på hur mkt det kunde innehålla. Det innehöll 539kcal. Inte så farligt ändå. Kollade redan upp vad det innehöll igår kväll för jag visste att vi skulle äta nåt sånt där borta idag. Alltid bra att vara förbered om man nu ska köra på det med kalorier.

Och vill ni vet en annan sak!? Till frukost åt jag 2 frökusar med stekt ägg på..och grönt te. En rätt vanlig frukost på helger för oss...så kolla på det här nu!


Min frukost idag innehöll alltså 13kcal mindre än min middag på BURGER KING! haha fattar ni lr?? Okej 10ggr nyttigare, men inte i kalorisynpunkt! sjukt om ni frågar mig.

Så idag har det blivit 3 "mål" för mig iaf..det sista målet blev en centerstång. Ni vet en sån rulle med center i såklart :P haha åt upp en sån stång själv typ så där fick jag i mig 374kcal. För en sån är på 78g och det är 480kcal i 100g center.

Så 529 + 539 + 374 = 1440kcal. 66 för mkt enligt min tabell. Meeen det gör absolut inget :) Nu ligger jag bara här och dricker vatten med pressad citron i! Gud så törstig jag är..har druckit alldeles för lite vatten idag!

Ha de gött!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback