RSS 2.0

Mat & Träning 11.08.15

Det är alltid lika gött att börja måndagen med ett hårt träningspass konstigt nog..och speciellt när det är ett pump-pass! :D Kändes som att man hade mkt energi och att man orkade väldigt mkt. Var tiillbaka på gymmet i stan igen, fär har man inte tränat pumpen på länge nu, det är gött eftersomvikterna är lite bättre där..dom har vikter som inte finns i knalleland. Så idag blev det lite ändring på vikter.

Det känns som om styrkan är på väg tilbaka..vågar nog börja lägga på lite igen, på ben o så då. Det andra klör vi lite olika nu, la på på armar och rygg idag. Nästan gång får vi ju se hur det blir, det beror ju på hur man känner i kroppen varje gång.

Är iaf supernöjd med dagens pass, inget man kan klaga på iaf. Efter passet sprang vi i 10 minuter. Tycker det är gött att springa efter ett hårt pass..man är helt slut men man orkar mer än man tror. Har ni inte testat att springa efteråt så gör det! Vet inte om det ger nån bättre effekt på nåt sätt men ah..alltid bra med lite variation. Muklerna är ju uppvärmda och då e det bara att köra på. Så känner vi iaf :)

1080 kcal säger mätare idag, trodde det skulle bli mer..men aja :) har haft energi hela dagen o till träningen hade man rätt mkt, men det var väl för att man åt bra en timma innan.

Furkost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsyöt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30:

En sån liten sak..hehe, ni ser ju! Otroligt.

Mellanmål 17.30: Tonfisk med nudlar.
Efter träning 20.30: Proteinshake whey100

En kopp grönt te om en liten liten stund..and that's it!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback